Tribute Night: Deep Purple & Status Quo

De Bombardon
t/m

Rock Royalty - Onvergetelijke avond met legendarische rockmuziek

Tribute aan Deep Purple en Status Quo met Rock Royalty: een grandioos evenement met professionele Tribute Bands uit de jaren '70 en '80.

Ervaar de majestueuze klanken van Stormbringer, een eerbetoon aan Deep Purple, die je terugvoeren naar de gloriedagen van deze legendarische rockband.
Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!

Beleef de energie van Status Quo Forever, een hommage aan Status Quo die op unieke wijze de levendige en pakkende rock van het origineel weet vast te leggen.
Status Quo Forever (SQF) is in 2017 opgericht en bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze (festival)podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het plezier en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Volgens eigen zeggen brengt het hun terug naar de hoogtijdagen van Status Quo, eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four periode).

Rock Royalty is ontworpen om een onvergetelijke avond vol bruisende rockmuziek te bezorgen. De energieke en nostalgische sfeer van Rock Royalty laat bezoekers zich werkelijk als koningen voelen.

30 november 2024
Aanvang: 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)
Tickets : €21

Wil je alvast in de steming komen. Klik dan op onderstaande links:

https://www.youtube.com/watch?v=eltNQGbeTuU en https://youtu.be/tYjp1Z7WxaM

Meer info? Neem contact met ons op!