Een warm welkom bij De Bombardon in Heythuysen

Midden in Heythuysen, het gezellige Leudal, dicht bij de kerk ligt een cultuurpodium / gemeenschapshuis met een moderne ambiance. Zoals al in 1975 in het stripverhaal "Suske en Wiske en de Bokkige Bombardon" beschreven werd, is de bombardon een muzieklocatie waar de mensen graag naar toe komen. De Bombardon staat dan ook voor charme en gastvrijheid in de ruimste zin van het woord.

Gastvrij Bombardon
In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Bombardon volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen tot 800 personen. Een heerlijk diner, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, receptie of een familiereünie. Een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel. Onze kok werkt zoveel mogelijk met verse seizoensproducten. Een feest met livemuziek of met achtergrondmuziek, een receptie met drankjes en verschillende hapjes of alleen koffie en een broodje. Het kan allemaal!

Zakelijk
Voor zakelijke bijeenkomsten zijn alle faciliteiten aanwezig. Of u nu een workshop, vergadering, personeelsfeest of beurs wilt organiseren, bij de Bombardon bent u aan het juiste adres. Naast koffie/thee arrangementen kunt u uw zakelijk event uitbreiden met gebak, een lunch, hapjes enz. Uiteraard is er gratis WiFi beschikbaar en kunnen we een beamer, microfoon of flipover voor u klaarzetten. 
Bij de Bombardon kunt u gebruik maken van verschillende zalen qua grootte en inrichting. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. 

Actief ontspannen in en om de Bombardon.
Kom naar een voorstelling of muziekevent bij de Bombardon, bezoek één van de vele lokale activiteiten die gehouden worden in de Bombardon. Maar actief genieten kan ook in de prachtige omgeving, Heythuysen Centrum is van alle gemakken voorzien, U loopt zo natuurgebied het Leudal in, maar ook de Peel en de Maasplassen liggen op een steenworp afstand.
Vele bezienswaardigheden en historische monumenten (o.a. het witte stadje Thorn) liggen eveneens dichtbij.

Bereikbaarheid en gratis parkeren
Heythuysen is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via de A2 en N280.

De Bombardon ligt dichtbij de kerk, aan de St. Antoniusstraat met ruim 50 gratis parkeerplaatsen. Aan de overzijde van de straat is een 2e parkeerterrein, met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's bij de Albert Heyn.

Let op: In Heythuysen is het gratis parkeren. Om de doorstroom te bevorderen zijn er parkeerplaatsen in de blauwe zone ( met parkeerschijf) en buiten de blauwe zone (onbeperkt parkeren)

Meer info? Neem contact met ons op!