Events - evenementen

Events

Events

In een sfeer van warmte en gastvrijheid kunt u bij de Bombardon terecht voor al uw evenementen. We verzorgen o.a. vergaderingen, feest- en partijen, koffietafels, symposiums en toneel/theater uitvoeringen.
Of u nu één zaal nodig heeft, liever meerdere zalen en ruimtes gebruikt of de Bombardon volledig wilt afhuren. Bij de Bombardon bent u op het juiste adres.

Graag denken we met u mee in mogelijkheden, aankleding en aanvulling. Indien gewenst kunt u naast koffie/thee arrangementen of ons lunch arrangement ook gebruik maken van onze professioneel ingerichte keuken.

Zaalhuur per dagdeel en consumpties bij de Bombardon

Bij de Bombardon kunt u zalen en ruimtes per dagdeel huren. Qua formaat helemaal op maat voor uw evenement. Maak tevens gebruik van de mogelijkheid om benodigdheden zoals beamers, microfoons en geluidinstallaties bij te boeken of onze koffie, thee en lunch arrangementen. Voor verenigingen uit Heythuysen hebben we zelfs gereduceerde tarieven.

Uiteraard kunt u ook een consumptie nuttigen bij de Bombardon. Of u nu even komt genieten van iets lekkers in het Grand Café of een evenement bezoekt. Een consumptie nuttigen kan altijd. Maak voor uw evenement gebruik van onze voordelige arrangementen.

Bereikbaarheid van de Bombardon

Heythuysen is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via A2 en N280.
Ook met het openbaar vervoer is Heythuysen prima bereikbaar. Vanuit Station Weert en Station Roermond gaan meerdere keren per uur bussen naar Heythuysen. Uitstappen kan voor de deur. 

Gratis parkeren rondom de Bombardon

De Bombardon ligt dichtbij de kerk, aan de St. Antoniusstraat met ruim 50 gratis parkeerplaatsen. Aan de overzijde van de straat is een 2e parkeerterrein bij de Albert Heijn, met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's.

Rondom de Bombardon zijn er parkeerplaatsen zowel binnen als buiten de blauwe zone. 
Parkeert u de auto in de blauwe zone, dan betekent dat u daar de parkeerschijf nodig heeft. 

Meer info? Neem contact met ons op!