Events - evenementen

Events

Events

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Bombardon volop gelegenheid voor evenementen van uiteenlopende aard. Naar keuze kunnen één of meerdere zalen gebruikt worden voor uw evenement.

Hiervoor kan de Theaterzaal gebruikt worden, maar ook een combinatie van zalen of het hele gebouw zijn beschikbaar, passend voor uw evenement.

Met veel plezier denken we met u mee als u een evenement bij ons wilt organiseren, de zalen kunnen voor elke gelegenheid aangekleed en ingericht worden.

Indien gewenst kan ook de grote professioneel ingerichte keuken gebruikt worden voor uw evenement.

Zaalhuur per dagdeel en consumpties
De zaalhuur wordt per dagdeel afgesproken op maat van uw evenement. Onze consumptieprijzen zijn de prijzen van het dorp Heythuysen, deze zijn voor koffie, thee, tapbier en fris € 2,30 per consumptie, wijnen vanaf € 3,50 per consumptie.

Bereikbaarheid en gratis parkeren
Heythuysen is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via A2 en N280.

De Bombardon ligt dichtbij de kerk, aan de St. Antoniusstraat met ruim 50 gratis parkeerplaatsen. Aan de overzijde van de straat is een 2e parkeerterrein bij de Jumbo, met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's (Let op, bij een deel van de vakken wel de parkeerschijf gebruiken).

Meer info? Neem contact met ons op!