Women's Business Club

De Bombardon
t/m

Donderdag 28 maart 2019 organiseert Women's Business Club (WBC) een Powerlezing 'Toekomst van het vak' voor alle dames die hierin geïnteresseerd zijn.

Locatie; De Bombardon Heythuysen 

 

Yvonne Dings van Future Talent Factory verzorgt deze Powerlezing. Ze gaat dieper in op de vaardigheden en gedragingen van de toekomst en hoe je met deze vaardigheden het verschil kunt gaan maken als ondersteunend professional.
Digitalisering, robotisering, de ontwikkeling van de moderne manager en nieuw leiderschap gaan veel effect hebben op mensenwerk. Dit vraagt een complex oplossend vermogen, kritisch kunnen durven en denken, emotionele intelligentie en nog veel meer.
Wil je weten wat JIJ kunt doen om fit for the future te zijn?

Meld je dan snel aan op wbc.roermondatgmail.com o.v.v. Powerlezing.

Inloop is om 18.30 uur

We beginnen om 19.00 uur

Jouw investering bedraagt € 7,50, dit is inclusief 1 consumptie 

De Bombardon beschikt over een ruime parkeerplaats, deze is gratis.

Over de spreekster:
Yvonne Dings is Workshopfacilitator en implementatiecoach @FTF
Als implementatiecoach gaat Yvonne naast het co-faciliteren van de workshops, samen met Sara en Kim, ervoor zorgen dat de opgedane kennis ook daadwerkelijk geborgd wordt.“We willen de assistants ondersteunen in de andere manier van werken die van ze gevraagd wordt en hen prikkelen om hun eigen rol, talent en toegevoegde waarde zichtbaar te maken.De nieuwe kennis wordt ‘eigen gemaakt’, en na afloop van de workshops zetten we ons in om de implementatie op de werkvloer door te zetten. Ik zie mezelf daarin als een gids die de assistant op weg helpt in haar nieuwe rol, ook na de workshops.”
(bron: https://www.futuretalentfactory.nl/ftf/wie-zijn-wij/)

 

Downloads