Vrouwenvereniging De Waaier

De Waaier is een onafhankelijke vrouwenvereniging, heel bewust, na ruim veertig jaar, niet meer aangesloten bij een provinciale overkoepeling. Hierdoor worden alle lidmaatschapsgelden en subsidie direct ingezet voor de leden. De Waaier is de enige vrouwenvereniging in de kern Heythuysen.

De Waaier biedt vrouwen in de huidige dynamische samenleving, naast hun werk binnen- en buitenshuis, naast opvoeding, mantelzorg, sporten en op allerlei gebied actief zijn, een club om bij te horen.

Veel vrouwen hebben een druk en hectisch leven, anderen zijn minder actief of hebben minder sociale contacten. Voor al deze vrouwen blijkt het toch prettig om ergens bij te horen in hun eigen dorp, om andere vrouwen te ontmoeten, meningen uit te wisselen, van nieuwe ontwikkelingen te horen, of gewoon voor de gezelligheid.

De Waaier staat open voor  vrouwen van alle leeftijden,achtergronden of levensbeschouwing. Het ledenaantal schommelt al jaren rond de 100.

Op het programma staan informatie avonden, in de vorm van een lezing over een actueel of medisch onderwerp, workshops (bv een buitenlandse keuken leren kennen), excursies (bv kledingbank, natuurbegraafplaats). 

De communicatie verloopt via het Heytser Blaedje en van de meeste activiteiten krijgen de leden ook nog een uitnodiging in de brievenbus.

Mocht uw belangstelling gewekt zijn of wilt U iets meer weten? Neem contact op met de voorzitter, Ria Stakenborg, stakenborg.heytseathetnet.nl">stakenborg.heytseathetnet.nl.

De Waaier
Bij De Bombardon bent u in goed gezelschap