Kunstmarkt 'Kunst Dichtbij Kunst'

De Bombardon
-
Kunstmarkt 'Kunst Dichtbij Kunst'

Onze kunstmarkt viert haar 5-jarig jubileum. Dit jaar hebben we samenwerking gezocht met de Stichting Kunst en Cultuur Leudal (SKCL) en vindt de markt plaats op zondag 2 september, vallend in het gezamenlijke kunstweekend van de stichting. Er is een gevarieerd programma op 31 augustus, 1 en 2 september, met op zondag de Kunstmarkt 'Kunst Dichtbij Kunst' in de Bombardon.

‘Kunst-Dichtbij-Kunst’
 Zondag 2 september 2018
 De Bombardon-Heythuysen
 11.00 – 16.00 uur

Kunstenaars

De kunstmarkt is voor u als kunstenaar dé gelegenheid om uw bekendheid te vergroten. Met het geven van mini-workshops komt u direct in contact met kunstliefhebbers en promoot u uw eigen cursus en/of workshops. Interesse om uw eigen kunstwerken extra onder de aandacht te brengen en/of te verkopen? Meld u aan.
U kunt zich aanmelden met het digitale inschrijfformulier. Deelname is pas definitief na betaling én bevestiging van inschrijving door De Bombardon.

Bezoekers
Samen met Stichting Kunst en Cultuur Leudal is De Bombardon druk bezig om dit weekend en deze dag een nog specialer tintje te geven. Er is o.a live muziek optreden van het koor Vocaal Ensemble Leudal.

Méér info volgt z.s.m. De entree is gratis!!

Wenst u meer informatie? Mail ons beslist: infoatdebombardon.com

Met creatieve groet,
Organisatie 'Kunst Dichtbij Kunst' 2018

Carla Janssen
Gaby Muyres

Meer info? Neem contact met ons op!