HOE HET BEGON - Cabaret upcoming Stand-up Comedian

De Bombardon
t/m
Pascal Doensen - Hoe het begon

Upcoming stand-up comedian Pascal Doensen in De Bombardon

HOE HET BEGON is de eerste cabaret show van Pascal Doensen toen hij 16 jaar was. Het is zijn droom om cabaretier te worden en zo Nederland op z’n kop te zetten en overal cabaretshows te geven.
In de show “ HOE HET BEGON “ vertelt Pascal in ongeveer 115 minuten wie hij is, wat hij in zijn dagelijks leven doet en hoe zijn droom om cabaretier te worden tot leven is gekomen op een leuke lachwekkende manier. Echt iets om dus niet te willen missen.

Pascal Doensen is geboren op 6 mei 2001 in het stadje Weert in Limburg. Pascal is begonnen op de kindercrèche Pinokkio en is vanuit daar naar basisschool Leuken gegaan. In groep 5 van basisschool Leuken is Pascal verhuisd naar Boshoven en is daar naar de Odaschool gegaan. Daar heeft hij groep 5 tot en met 8 afgemaakt en is toen doorgegaan naar Het Kwadrant in Weert waar hij zijn VMBO opleiding heeft gedaan. Pascal is na Het Kwadrant door gegaan met MBO opleiding Gastheer op De Rooi Pannen in Eindhoven.
Pascal is lid van schutterij Sint Oda te Boshoven en bespeelt daar de trompet. Hij woont in Nederweert, waar hij een baan heeft gehad bij de plaatselijke Hema. Nu werkt Pascal op Vakantiepark Weerterbergen. Pascal is een levensgenieter en heeft de droom om cabaretier te worden en bij de “grootheden” in het rijtje te komen

Om kaartjes te reserveren stuurt u een mail naar: kaartjesreserverenvoorpascalatgmail.com, telefonisch reserveren kan ook bij De Bombardon, 0475-440502.

Meer info? Neem contact met ons op!