Een warm welkom bij De Bombardon

Midden in Heythuysen, dicht bij de kerk ligt een cultuurpodium / gemeenschapshuis met een moderne ambiance. Zoals al in 1975 in het stripverhaal "Suske en Wiske en de Bokkige Bombardon" beschreven werd, is de bombardon een muziekinstrument waar de mensen graag naar toe komen. De Bombardon staat dan ook voor charme en gastvrijheid in de ruimste zin van het woord.

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Bombardon volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen tot 800 personen. Een heerlijk diner, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, receptie of een familiereünie. Een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel. Onze kok werkt zoveel mogelijk met verse seizoensproducten.

Een feest met livemuziek of met achtergrondmuziek, een receptie met drankjes en verschillende hapjes of alleen koffie en een broodje. Het kan allemaal!

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn alle faciliteiten aanwezig, ook gratis WiFi. Men kan gebruik maken van verschillende zalen qua grootte en inrichting.

Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesses verzorgd.

Even actief ontspannen. Dat kan volop in de prachtige omgeving, de Maasplassen, het Leudal en de Peel. Vele bezienswaardigheden en historische monumenten (o.a. het witte stadje Thorn) liggen eveneens dichtbij.

Bereikbaarheid en gratis parkeren
Heythuysen is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via A2 en N280.

De Bombardon ligt dichtbij de kerk, aan de St. Antoniusstraat met ruim 50 gratis parkeerplaatsen. Aan de overzijde van de straat is een 2e parkeerterrein bij de Jumbo, met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's (Let op, bij een deel van de vakken wel de parkeerschijf gebruiken).

Meer info? Neem contact met ons op!