Cultureel Café De Bombardon

De Bombardon
t/m

Leo Gielen Van jongs af aan heeft Heythuysenaar Leo Gielen altijd interesse gehad in tekenen en schilderen. Op zijn 24ste is hij begonnen met het volgen van teken- en schilderlessen. Later heeft hij dit uitgebreid met het maken van beelden en sculpturen. Zijn interesses gaan uit naar het verbeelden van mens en dier. Hierbij maakt hij gebruik van materialen als hout, steen, brons en keramiek.

Heemkundevereniging Heitse Onze plaatselijke Heemkundevereniging is erg actief op allerlei gebied en in vele verschillende media. In dit Cultureel Café wordt u geïnformeerd over de actuele bezigheden van de vereniging. Zo zal onder andere het nieuwe boek van Arno Gubbels over de familie Scheyven aan bod komen en de op stapel staande uitgave over Heitser Toponiemen en het Heitser waordebook Plat det is pas kalle.

Koen Vroemen Koen Vroemen uit Ohé en Laak is een zeer jonge maar ook zeer begaafde pianist, organist en dirigent die wij graag tijdens dit CC aan u voorstellen. Koen heeft zijn medewerking verleend aan vele projecten i.s.m. Opera Zuid, Philharmonie Zuid-Nederland, Studium Chorale en heeft hij reeds gemusiceerd met namen als Reinbert de Leeuw, Mirusia Louwerse, Martin Hurkens en Marjon Lambriks.

Frits Criens Stadsdichter Frits Criens neemt ons in zijn traditionele column weer mee naar zijn fantasierijke verbeeldingswereld die hij altijd met een juiste balans tussen ernst en humor aan ons openbaart. Frits is een innemend performer en verteller en doet dit zowel in het Nederlands als in het dialect. Voor zijn dialectwerk is hij meerdere malen bekroond.

Zondag 2 oktober Cutureel café in De Bombardon. 

De entree bedraagt 5,00 euro

Meer informatie staat in de downloads!

Bij De Bombardon bent u in goed gezelschap