Concert Leudalzangers i.s.m. Harmonie Ons Genoegen Herkenbosch

Baexheimerhof
De Bombardon
t/m

Zaterdag 26 oktober 2019 zal er in de Theaterzaal een muzikaal Concert zijn van de Leudalzangers i.s.m. Harmonie Ons Genoegen uit Herkenbosch.

 

Bevrijdingsconcert “75 jaar vrijheid”

In het teken van de 75-jarige bevrijding in Zuid-Nederland, organiseren De Leudalzangers uit Heythuysen en Harmonie Ons Genoegen uit Herkenbosch 2 bevrijdingsconcerten. Het eerste concert vond plaats op zondag 6 oktober in De Harch te Herkenbosch en het tweede concert is op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur in De Bombardon te Heythuysen.

Muziek en cultuur waren niet vanzelfsprekend in de periode tijdens en vlak na de tweede wereldoorlog. Door de samenwerking van beide verenigingen wordt het bijzonder karakter van de muziek in die periode in dit concert tot uitdrukking gebracht. Muziek verbindt niet alleen, maar maakt ook deel uit van je ontwikkeling.

In het concert worden melodieën en marsmuziek uit die periode gespeeld, aangevuld met enkele titelsongs uit bekende oorlogsfilms. Het concert zal worden afgesloten met het legendarische Britse lied van Vera Lynn “We’ll meet again”.

Goede doel. De entree van de concerten is € 5,00 inclusief één consumptie. De gehele opbrengst van het concert in Heythuysen gaat naar de Stichting Veteranen Leudal. De Stichting bevordert de maatschappelijke erkenning en waardering voor de Nederlandse  militairen en veteranen in het algemeen en de Leudal veteraan in het bijzonder.

Bevrijdingsconcert “75 jaar vrijheid”

Zaterdag 26 oktober 20.00 uur

De Bombardon in Heythuysen

 

Bij De Bombardon bent u in goed gezelschap