Computraining Bibliocenter Leudal!

De Bombardon
t/m
Bibliocenter

Geef je op voor één van de drie workshops computervaardigheden.

Deze gratis workshop computervaardigheden wordt vanuit Bibliocenter georganiseerd in samenwerking met CompuTraining. Je kunt je inschrijven als beginner of als gevorderde. Geef dit aan bij het inschrijven*, dan wordt hier rekening mee gehouden. De workshop wordt afgestemd op jouw wensen of je nou beter wil worden in werken met Windows of Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word of Outlook) en kan op ieder niveau worden aangepast.

Je kunt kiezen uit de volgende tijden (afhankelijk van deelname):

  • 10.00-11.30 uur
  • 13.00-14.30 uur
  • 15.00-16.30 uur

Inhoud van de workshop

De workshop is bedoeld om te leren hoe je met e-learning moet omgaan. De belangrijkste onderdelen worden via e-learning bekeken en gedownload. De onderdelen worden naar wens van de deelnemers uitgezocht en opgehaald. Vervolgens worden de opdrachten gezamenlijk met de instructeurs interactief uitgevoerd.
De workshop helpt je op weg om het beste uit je computervaardigheden te halen voor zowel de beginner als de gevorderde. Je bent namelijk nooit uitgeleerd als het gaat om computervaardigheden.

Na de workshop kan gebruik gemaakt worden van het uitgebreide aanbod van CompuTraining met goed hanteerbare en eenvoudige E-learning modules met duidelijke instructie video’s. Deze worden dan ook nog eens super goedkoop aangeboden tegen 50% korting als de aanmelding via Bibliocenter loopt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze gratis workshop is verplicht. De workshop wordt volledig verzorgd dus je hoeft niks mee te nemen.
Door de maatregelen van het RIVM is het maximum aantal deelnemers 15 per groep.

*Geef bij je aanmelding bij het vakje 'opmerkingen' aan of je beginner of gevorderde bent.

Aanmelden 10.00-11.30 uur

Aanmelden 13.00-14.30 uur

Aanmelden 15.00-16.30 uur

Meer info op de website van Bibliocenter

Bij De Bombardon bent u in goed gezelschap